Igår så var the monsters på bloggtreff uten lille monster. Det var veldig rart og ikke ha henne med, men iblandt trenger vi jo litt fri. så glade i hågen tok vi bussen in til vår hvite hovedstad Oslo. Skulle egentlig møte Yetien men hun hadde hatt et ublidt møte med en trapp hos datteren sin, så The Monsters tenkte og dra til et sted ikke langt fra New Orleans og drikke en pils eller to og vente på at de andre skulle spise seg ferdig……. Men tenk så feil det blev! vi kom gående forbi New Orleans og fikk se Carpe 50 sitte sammen med de andre og spise. så de vinket oss inn. Der satt Deathdealer,

Viljen , Anders , Persmo så da vi kom inn så blev vi 7 st. Kan love at vi koste oss sammen med dette fine gjenget som satt og underholdte alle spisegjestene der….. snakket om alt og ikke noe men med mye humor kan jeg love… Men vi alle savnet noen som pleier og komme på besøk. Så når ikke VGBlottær’n ikke dukket opp så lurte noen på om han hadde gått i dekkning…   Alle hadde spist godt, og servitøren

vår var en av de alle svenskene som jobber i utelivsbransjen. Litt seinere så dukket en uventet gjest opp fra skogene…..Villbåstingen var en utrolig koselig fyr. Så jeg må bare takke for en veldig hyggelig kveld på New Orleans igårkveld. så dere som ikke var med denne gang dere bare må melde dere på til neste gang. Ha en fortsatt topp søndag i Norges fantastiske mangfold

Tips oss hvis dette innlegget er upassende